НАШАТА ИСТОРИЯ

Хотел Диас е разположен в централната част на местността ‘’Дедеагач’’.Построен е през 1970 година. До 1998 година хотелът ни дава стаи под наем,а след 1998 година се обновява изцяло в сегашния си вид. Намира се на 750метра от Фара,който е символ на града,на 300метра разстояние е плажа,400 метра от парка и 650 метра до градкия транспорт,с който може да стигнете до централните части на града.
otelimiz

ХОТЕЛЪТ НИ


otelimiz

НАШИЯТ ГРАД


otelimiz

Диас в снимки


otelimiz

контакти


Troados 13, Alexandroupoli 681 00, Yunanistan
+30 2551 081934

ПРИСТИГАНЕ В ХОТЕЛ ДИАС

За гостите ни идващи от Атина и Солун:

По маршрута Атина-Солун-Дедеагач(Алексадруполис) може да използвате автомагистрала Макри,която се свързва към главия път отдвеждат до местността.След 10 км пристигате в централната част на улица Troados.На същата улица се намира старият спортен комплекс,срещу който е разположен хотел Диас.

ПРИСТИГАНЕ В ХОТЕЛА ОТ ЛЕТИЩЕ ДЕДЕАГАЧ:

Излезте от летището и последвайте улица Leoforos Demokratias,след 7 км в ляво ще видите старият спортен комплек,срещу който е разположен хотел Диас.

ПРИСТИГАНЕ В ХОТЕЛА ЗА ИДВАЩИТЕ ПРЕЗ ГРАНИЧЕН ПУНКТ “ИПСАЛА“:

Хотел Диас е на 50 км от границата ни с Гърция-пункт“Ипсала“.След успешно минаване на границата,ще се свържете към магистралата.Точно след 45 км пристигате в центъра на града.На улица Troados ще видите старият спортен комплекс,точно срещу който е разположен хотел Диас.

ОЧАКВАМЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

СПОДЕЛЕТЕ МНЕНИЕТО СИ С НАС

ИЗПРАТИ